13 Ekim 2014 Pazartesi

Urfalıyam Ezelden Dizisi Oyuncuları

Urfalıyam Ezelden Dizisiz Oyuncuları, Urfalıyam Ezelden Dizisiz Oyuncuları kim, Urfalıyam Ezelden Dizisiz Oyuncuları rolleri, Urfalıyam Ezelden Dizisiz Oyuncuları hakkında bilgi, Dizinin oyuncuları
 
Cemal
Abisi öldürülünce, yengesiyle evlendirilir. Kan davasının son bulması için dedesi, nenesi ve hamile yengesiyle İstanbul’a gelirler. İMÇ’de açtıkları sırageceleri mekanında işe koyulur. Ailenin lideri konumundadır. Zorla evlendirilmiştir ama Ceylan’a aşıktır.
Mehmet
Namı diğer Yanık Memed. Büyük oğlu Halil, kaçırdığı kızın akrabaları tarafından öldürülünce, Urfayı terk eder, anasını, dört  erkek evladını, hamile gelinini alır ve İstanbul’a göçer. İmç de tuttukları dükkanda götürü usulü "Sıra Geceleri" düzenler, İstanbul’un çilesini çekerler.
 
Selva
Aşkı Halil için ailesini göze alıp evden kaçmıştır. Onlarla birlikte Selva da İstanbul’a gelmiştir. Dizinin romantik kahramanıdır.
 
Ceylan
Elim bir kaza sonucu tüm ailesini yitirmiş ama kendisini de yetiştirmeyi başarmış olan Ceylan müzikle uğraşır. İTÜ Konservatuvar mezunu olan Ceylan, mezuniyetinden sonra birçok yerde iş tecrübesi edinmiş, ama bir türlü uzun vadeli çalışamamıştır. Daha sonra yolu, Urfa’dan göçen sıcak aile ile kesişir. Mekanın solisti olacaktır.
 
Nene
Nene’nin kocası vefat etmiştir. Daha sonra en ufak oğlu Mehmed’in yanına yaşınır. Mehmed’in de karısı ince hastalıktan hayatını kaybetmişir. Nene, oğlkunun 5 oğluna bakar. Ailede nenenin dediği olur. 
 
Duran Ağa
Adana’da parmakla gösterilecek kadar zengindir. 80 darbesi sonrası çeşitli oyunlarla toprak ağası olmuştur. Dizinin kötü adamı olarak ekranlarda göreceğiz. Bir kızı ve bir oğlu vardır, daha da çocuğu olmaz, bu uğurda gitmediği hastane, görünmediği doktor yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder